Brak towaru

BioTech USA Iso Whey 908g lactose reduced o smaku waniliowym

Dostępność: 0 szt
138.30
szt
Zamówienie telefoniczne: 737161901 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
22.9
  • Paczkomaty InPost 22.9
  • Orlen Paczka 22.9
  • InPost Kurier 22.9
  • Poczta Polska 23
  • DPD Kurier 23.99
  • UPS Kurier 23.99
  • FedEx 23.99
  • DHL Kurier 23.99
Więcej o produkcie
Ilość w opakowaniu
1 szt
Waga
1 kg

Suplement diety BioTechUSA Iso Whey lactose reduced to wysokiej jakości produkt, który dostarcza izolatu białka serwatkowego (WPI) z dodatkiem L-glutaminy i BCAA. Został on pozyskany od krów z ekologicznych gospodarstw, dzięki czemu jest wolny od sztucznych dodatków, antybiotyków i hormonów. Białko pochodzące z preparatu od BioTechUSA stanowi doskonałe wsparcie diety dla tych, którzy mają zwiększone zapotrzebowanie na ten składnik odżywczy.

 

Izolat białka serwatkowego odznacza się niezwykłą czystością. Powstaje w wyniku ultrafiltracji, która polega na oddzieleniu białek z mleka z zastosowaniem metod fizycznych. Dzięki temu zawiera stosunkowo niewiele tłuszczu.

 

Białko to jeden ze składników odżywczych, który jest niezwykle ważny dla człowieka. Dostarcza ważnych aminokwasów, niezbędnych dla funkcjonowania organizmu i przebiegu wielu przemian biochemicznych.

 

Suplementacja białkiem jest istotna szczególnie dla sportowców i osób aktywnych fizycznie. Wspomaga ono rozbudowę beztłuszczowej masy ciała oraz sprzyja utrzymaniu dotychczasowej masy mięśniowej. Proteiny przyśpieszają również regenerację mięśni po treningu. Pomagają ponadto utrzymać zdrowy stan kości.

 

Podsumowując, BioTechUSA Iso Whey lactose reduced to wyjątkowy preparat białkowy, który dostarcza izolatu białka serwatkowego z dodatkiem L-glutaminy i BCAA. Jest on w pełni naturalny i bezpieczny. Nie zawiera zbędnych dodatków, ulepszaczy ani konserwantów. Ponadto wyróżnia się pysznym waniliowym smakiem.

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: