Trec Flex Guard 375g o smaku mango z pomarańcza

Dostępność: 3 szt
82.44
szt
Zamówienie telefoniczne: 737161901 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
22.9
  • Paczkomaty InPost 22.9
  • Orlen Paczka 22.9
  • InPost Kurier 22.9
  • Poczta Polska 23
  • DPD Kurier 23.99
  • UPS Kurier 23.99
  • FedEx 23.99
  • DHL Kurier 23.99
Więcej o produkcie
Ilość w opakowaniu
1 szt
Waga
0.4 kg

Suplement diety Trec Flex Guard to wysokiej jakości produkt, który zawiera unikalną mieszankę składników, takich jak: hydrolizaty kolagenu, MSM, kwas hialuronowy, witamina C, magnez, wapń, L-prolina, chondroityna, glukozamina i kwasy tłuszczowe omega-3. Ta niezwykła mikstura zalecana jest szczególnie sportowcom i osobom wykonującym bardzo intensywne treningi. Zaletą tego preparatu jest wygodna do stosowania postać proszku o pysznym smaku mango i pomarańczy. 

 

Kolagen jest głównym białkiem tkanki łącznej u człowieka. Tkanka ta jest rozprzestrzeniona po całym organizmie i buduje między innymi kości, ścięgna, stawy, naczynia krwionośne czy skórę. 

 

MSM stanowi jeden z najlepiej przebadanych związków siarki organicznej. Wykazuje on duże bezpieczeństwo i silne działanie biologiczne. 

 

Witamina C ma wiele prozdrowotnych właściwości. Również posiada zdolności antyoksydacyjne [ID 129]. Jest także niezbędnym elementem do syntezy kolagenu wewnątrz organizmu. Możliwość tworzenia tego białka wraz z wiekiem spada, więc bardzo ważne jest, by zapewniać odpowiednią podaż substancji umożliwiających jego syntezę.

 

Podsumowując, Trec Flex Guard to wysokiej jakości produkt, który zawiera niezwykłą mieszaninę substancji. Są to: kolagen, MSM, kwas hialuronowy, witamina C, magnez, wapń, prolina, chondroityna, glukozamina i kwasy omega-3. Zaletą preparatu od marki Trec jest wygodna do stosowania forma proszku, nadającego się do rozrobienia z wodą lub innym napojem, o pysznym smaku mango i pomarańczy.

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: